Art-terapie pentru parinti si copii: Eu in familia mea

Ne vom axa pe dezvoltarea legaturii dintre parinte si copil, scopul intalnirilor diadice parinte-copil fiind imbunatatirea functionalitatii relatiilor familiale cu impact semnificativ in dinamica evolutiva a copilului.


I. Cadrul primei intalniri o sa fie destinat psihologului, impreuna cu parintele si copilul, aceasta intalnire fiind specifica evaluarii psihologice.
II. Dupa sedinta de evaluare psihologica va fi setata prima intalnire de grup care are ca obiectiv formarea coeziunii de grup, cresterea intimitatii din cadrul grupului, a unei relatii autentice pentru adaptarea membrilor la noul mediu.
III. Cea de-a doua intalnire de grup are ca scop rezolvarea unei probleme personale din cadrul relatiei parinte-copil, fiecare familie avand o sedinta individuala cu psihologul in care sunt surprinse caracteristicile relatiei dintre mama si copil dar si resursele sistemului familial.
IV. A treia intalnirea de grup o sa fie centrata pe diferentierea nevoilor din relatie, ce imi doresc eu din relatia cu mama versus ce isi doreste ea din relatie cu mine.
V. Penultima intalnire o sa fie centrata pe fiecare diada mama-copil, obiectivul sedintei fiind unul individual personalizat pentru fiecare familie din cadrul grupului. Aceasta intalnire o sa aiba drept obiectiv general mesajul primit din partea mamei, mesajele negative si pozitive primite de la parinte pe parcursul evolutiv al copilului. Interventia terapeutica o sa fie realizata cu ajutorul unor teste cu continut proiectiv.
VI. Incheierea specifica celei de-a sasea sedinte de interventie isi propune relatarea castigurilor personale din cadrul grupului de dezvoltare a coeziunii in cadrul dinamicii familiale cu ajutorul art-terapiei. Tot in cadrul acestei sedinte va fi realizat un vernisaj: Familia.

Materiale educative incluse

Art-terapie pentru parinti si copii: Eu in familia mea

Atelierul este adresat copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani si parintilor lor.
Cost: 100 ron/sedinta
Numar min/max participanti : 3/6 familii

Strada Tunari nr. 5, sector 2

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Art-terapie pentru parinti si copii: Eu in familia mea
Ateliere
100 RON

Atelierul‘ „Eu in familia mea’’ se bazeaza pe activarea de resurse relationale, cu ajutorul tehnicilor expresiv creative, suportul atelierului fiind BENZILE DESENATE.

Data: Feb. 3, 2018

Ora: 11 a.m. - 1:30 p.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

Ateliere de Creatie MayFlowers

Ateliere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua