Atelier I Can Be a Film Maker

Cursul I Can Be le ofera copiilor oportunitatea de a invata prin joc notiuni generale despre meserii si lumea inconjuratoare. Programul contureaza situatii, lanseaza provocari, schiteaza posibilitati, descrie optiuni si ii stimuleaza pe cei mici pe toate cele 3 mari planuri ale dezvoltarii personale - fizic, cognitiv si socio-emotional.

Programul cuprinde doua pachete a cate 8 module fiecare. Recomandarea este ca cei mici sa parcurga intai modulele dintr-un pachet, apoi sa treaca la celalalt pachet. Pachetul Facon Guild cuprinde modulele I Can Be an Architect, a Lawman, a Pet Doctor, a Film Maker, a Telecom Guy, a Firefighter, an Economist, a Mechanic. Pachetul Sparrow Guild cuprinde modulele I Can Be an Artist, a Toy Maker, an Explorer, an Environmental Engineer, a Material Scientist, a Constructor, a Technicus, a Doctor.

Fiecare modul vine cu provocari si experiente unice care aduc sub focusul atentiei, pentru a fi stimulate, dezvoltate si rafinate: interactiunea cu partenerii de joc, abilitatile motrice fine, creativitatea, capacitatea de planificare, gandirea in perspectiva, abilitatea de a distribui corect resursele, gandirea in perspectiva, abilitatea de a distribui corect resursele, abilitatea de a urmari instructiuni, capacitatea de solutionare a problemelor, operatiile gandirii si cooperarea.

Materialele educationale incluse

Atelier I Can Be a Film Maker

Fiecare modul are 4 lectii a cate 1,5 ore. Atelierul se adreseaza copiilor intre 3 si 6 ani. Copiii mai mici de 3 ani nu pot participa. Pretul este per modul.

Splaiul Unirii numarul 160, etaj 2, Bucuresti

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Atelier I Can Be a Film Maker
Ateliere
380 RON
Pret copil: 380 RON

Copiii isi vor antrena abilitatile motrice fine, capacitatea de planificare, gandirea in perspectiva, explorarea formelor de relief si multe alte activitati, menite sa stimuleze capacitatea de solutionare a problemelor si de a realiza rationamente.

Data: Jan. 27, 2018

Ora: 10 a.m. - 11:30 a.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

eematico

Ateliere, Tabere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua