Club de vacanta la Igloo – ateliere pentru copii si parinti

Igloo Science Lab – facem la soare, in curte, experimente magice cu lichide, vulcani, baloane si tot ce mai avem la indemana. Nu va dezvaluim de pe acum toate surprizele pe care vi le pregatim :). Interval orar: 9.45 -11.00 . Atelier destinat copiilor de 3-8 ani.Tarif: 40 lei/copil. Daca avem echipa de doi copii costul va fi de 70 lei/echipa.

Atelier arts&crafts - Vacanta in imagini. Ne jucam cu scoici, pietricele, nasturi si alte materiale...inedite si punem imaginile colorate din vacanta in rame foto unicat, create chiar de noi. Fiecare copil va realiza cel putin o rama pentru fotografii pana la finalul atelierului (bineinteles, va lua acasa rama confectionata la atelier). Sunt invitati sa participe la atelier copii de toate varstele si parintii lor daca isi doresc.Interval orar 11.00 – 12.00. Tarif: 40 lei/persoana.Daca avem echipa de doi copii costul va fi de 70 lei/echipa.


Coloram vara– atelier de pictura pentru copii 3-6 ani. Impreuna cu Magda, afara in curte, cei mici vor face o sesiune de painting folosind in locul pensulelor buretei colorati. Distractia si libertatea expresiei sunt garantate :). Interval orar: 11.00 – 12.00 Tarif: 40 lei/copil. Copiii de 3 ani vor fi insotiti la atelier de unul dintre parinti. Daca avem echipa de doi copii costul va fi de 70 lei/echipa.

Igloo Lego Club – atelier de constructii lego pentru copii de 5-13 ani. Te asteptam cu seturi Lego nenumarate, numai bune de construit. Ne dezvoltam imaginatia, facem lucruri din ce in ce mai complicate, aflam cum functioneaza diferite angrenaje mecanice. Pe scurt, invatam, jucandu-ne ceea ce este grozav! Copiii pot veni cu minifigurine lego pentru a face schimb cu ceilaltI copii participanti . Interval orar: 11.30-13.00.Tarif: 40 lei/copil. Daca avem echipa de doi copii costul va fi de 70 lei/echipa.

Materiale educative incluse

Club de vacanta la Igloo – ateliere pentru copii si parinti

Daca participati la doua ateliere veti plati 75 lei/persoana.

Pe langa obisnuitele noastre ateliere, va vom incanta cu briose, ceai cu gheata, limonada si cafea.

Daca inscrieti copiii la atelierul de pictura cu buretei, va rugam frumos sa le aduceti haine de schimb pe care le pot murdari la atelier

Strada Fainari 45A, sector 2, Bucuresti, Romania

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

Club de vacanta la Igloo – ateliere pentru copii si parinti
Ateliere
40 RON

Daca pe 22 iulie ramaneti in Bucuresti, va invitam sa petreceti o dupa amiaza racoroasa in curtea Clubului IGLOO din str. Fainari 45A, unde va asteptam cu o oferta incantatoare de ateliere pentru intreaga familie, dar mai ales pentru copii.

Data: July 22, 2017

Ora: 9:45 a.m. - 1 p.m.

Rezerva
Activitate oferita de:

Brainstorming Consulting

Ateliere

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua