The Emoji Movie 3D dublat

In aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, oraselul semnelor denumite generic “emoji”. Inzestrate fiecare cu o singura expresie faciala, ele isi disputa atentia celui care utilizeaza telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a nascut fara filtru, are mai multe expresii.

Hotarat sa devina si el “normal”, ca celelalte emoji, Gene apeleaza la ajutorul bunului sau prieten Hi-5 si al lui Jailbreak, celebru spargator de cod software. Impreuna, pornesc intr-o app-ventura spectaculoasa si amuzanta prin aplicatiile telefonului, in cautarea codului care sa-l repare pe Gene. Dar cand un mare pericol ameninta telefonul “stapanului”, soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie sa-si salveze lumea inainte ca aceasta sa fie stearsa cu totul.

Animatia este regizata de Tony Leondis, care semneaza si scenariul, impreuna cu Eric Siegel si Mike White. Distributia originala include vocile actorilor Anna Faris, Sofia Vergara, Christina Aguilera si Sir Patrick Stewart.

   

The Emoji Movie 3D dublat

Un film pentru intreaga familie. Filmul este dublat in limba romana. Copiii sub 10 ani si pensionarii platesc 14 lei/ bilet de luni pana duminica, indiferent de ora.

Soseaua Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti

0/5

Rezerva acum aceasta activitate si vei putea sa lasi si tu o recenzie dupa ce participi!

Inca nu a fost adaugata nici o recenzie pentru aceasta activitate.

The Emoji Movie 3D dublat
Filme pentru copii
22 RON

Animatia “Emoji Filmul. Aventura zambaretilor” ne invita sa descoperim lumea secreta din propriul telefon.

Data: Sept. 16, 2017

Ora: 12:10 p.m. - 1:30 p.m.

Cumpara bilete
Activitate oferita de:

Happy Cinema

Spectacole

Vezi detalii
Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua