Restaurante cu locuri de joacă pentru copii
None

Dacă v-ați întrebat măcar o dată unde să ieșiți împreună cu copilul, atunci ați ajuns în locul potrivit. Pentru că înțelegem cât de important este pentru părinți să găsească un loc în care micuțul să se simtă bine, iar părinții să petreacă momente de relaxare în familie sau în compania prietenilor, am pregătit o listă cu cele mai potrivite restaurante cu locuri de joacă pentru copii.

Restaurante Blog Article Banner

 

 

Sector 1

Restaurantul este situat în apropiere de Piața Dorobanți. Copiii au la dispoziție un spațiu de joacă de aproximativ 200 mp, plin cu jucării educative, jocuri video și multe alte activități distractive. În plus, cei mici sunt supravegheați în permanență, astfel că părinții au parte de mai multă relaxare.

Este restaurantul conceput special pentru familii cu copii, locația fiind proiectată pentru o grădiniță. Spațiul destinat celor mici este la parter, lângă care este o cafenea, iar restaurantul este poziționat la etaj. La parter sunt două săli de joacă pentru copii: una pentru copii mai mici (2-6 ani) dotată cu labirinturi, piscină cu bile, topogan, cărți de colorat și multe alte jucării, iar cea de-a doua este pentru copii mai mari (7-12 ani), unde se pot juca cu Wii, X-box si unde se poate organiza și o mini discotecă pentru ei.

Preparatele sunt excelente, atât din bucătăria românească, precum mai ales din cea sârbească, desigur. Pentru cei mici au amenajat un spațiu de joacă, însă nu unul foarte mare, cu televizor și câteva măsuțe pentru activități. Recomandăm să aveți materiale pentru cel mic, deoarece oferta lor în materie de jucării nu este foarte mare.

Dispune de spațiu de joacă pentru cei mici, cu activități educaționale sub supravegherea unui animator.

Un restaurant elegant, cu preparate gustoase. Țineți cont că locul de joacă este în grădină, astfel că este disponibil doar în anotimpul cald.

În fiecare sâmbătă si duminică, în intervalul orar 13:00- 15:00, special pentru cei mici, la Hard Rock Cafe vin diferite personaje, cu care se joacă, îi pictează pe față și se distrează cu baloane modelabile. Au meniuri speciale pentru copii, personalul este foarte amabil si simpatic, iar cei mici primesc din partea casei o mini cărticică de colorat impreuna cu creioane colorate, marca Hard Rock Cafe.

Au o grădină interioară foarte frumoasă și colorată, dispun de meniuri diversificate, au o zonă cu nisip și cu hamace unde te poți relaxa. Nu dispun în special de un spațiu de joacă pentru cei mici, dar părinții pot veni cu cei mici mai ales că în fiecare duminică, cei de la J’ai Bistrot organizează diferite activități interactive și spectacole pentru copii, începând cu ora 11:00.

Și la beraria Bierhaus 67 există un loc de joacă special amenajat pentru copii, un loc în care cei mici se pot juca sub supravegherea unei persoane calificate.

 

 

Sector 2

Au un spațiu de joacă potrivit copiilor foarte activi, cu tobogane, locuri de cățărat și jucării. Este în spațiu deschis pe timp de vară, iar iarna este acoperit și încălzit. De asemenea, au și o cameră cu jocuri electronice pe consolă.

Locul de joacă din cadrul restaurantului este dotat cu un castel gonflabil, tobogan, o piscină cu bile și jucării pentru vârstele 3-10 ani. Copiii sunt supravegheați constant de personalul calificat.

Situat în apropiere de Mega Mall, restaurantul dispune de loc de joacă pentru copii în interior cu trambulină, tobogan şi ballpit.

Localul este în primul rând pentru copii și apoi pentru părinții lor. Aici, micuții se pot costuma, se pot juca, pot citi, pot lua parte la ateliere și pot da petreceri. Au și adulții un loc al lor, Salonul Oamenilor Mari, unde pot servi ceva bun. Iar Grădina de Vară este pentru toată familia, cu hamace, groapa de nisip și multă verdeață!

La restaurantul din Obor al lanțului Trattoria Il Calcio, cei mici se pot bucura de un spațiu de joacă pentru copii. Bonus, camera este monitorizată video și părinții primesc ecrane portabile ca să-și poată supraveghea copiii de la masă.

Iarna găsiți o cafenea cu loc de joacă indoor, iar vara vă relaxați pe terasă și în grădina cu loc de joaca, printre pomi fructiferi, iasomie, verdeață și hamace. Crayon Club a fost gândit fix pentru părintii care caută un spațiu interactiv pentru copiii lor și relaxant pentru ei înșiși. Aici, se organizează tot felul de evenimente pentru cei mici – ateliere, spectacole de teatru și petreceri pentru copii.

La restaurantul de pe Pache Protopopescu, copiii au podul amenajat pentru ei și sesiunile de joc. În plus, La Conac cei mici sunt tot timpul sub supravegherea unei persoane specializate, și au și meniuri special concepute pentru ei.

 

Sector 3

Restaurantul are un loc special amenajat pentru copii, spațiu de joacă, supraveghere permanentă și loc care poate fi închiriat pentru petrecerile celor mici. În spațiul de joacă veți găsi tot felul de jucării, de la topogan gobflabil, casuță din plastic cu mini topogan, pianina, mini bucătărie, tablă de desenat și de scris, jucării de pluș, măsuțe și scăunele speciale pentru cei mici.

Dispun de mai multe spații: restaurant­ cafenea la parter, terasa, restauranturat și spațiu de joacă la etajul 1, lounge­ul de la subsol. În spațiul de joacă cel mic va găsi mașinuțe, lego, cărți de colorat și creioane colorate, puzzele, cort, mingiuțe, mese și scaune pentru copii.

Are o terasă care se inchide şi una printre copacii din faţa restaurantului. Aceasta din urmă este perfectă pentru copii deoarece are un loc de joacă cu leagăne şi tobogan. Preferatul copiilor pare să fie însă un copac care a crescut parcă pentru a-i primi pe cei mici care vor să se caţere în el.

 

Sector 4

Dispune de o terasă foarte mare și are amenajat un loc de joacă pentru cei mici, cu leagăne, topogan, cu nisip și trambulină. Din păcate, de acest loc de joacă pot cei mici beneficia doar pe timp de vară. Există și în interior unul, însă nu este renovat și nici ofertant.

Restaurantul dispune de o terasă cochetă, unde puteți savura o cafea aromată sau un fresh, în timp ce copilul se poate juca în spațiul de joacă amenajat pe terasă. Aici cel mic va găsi: mini topogan, trotinete, porți de fotbal, fileu de badminton, masă de ping pong, mini gonflabile, măsuțe și scaune pentru cei mici.

Asemeni celui din sector 2, restaurantul dispune de loc de joacă pentru copii în interior cu trambulină, tobogan şi ballpit.

Un restaurant intr-un parc, aproape de un alt loc pentru copii, unde veți găsi un spațiu de joacă pentru copii într-o grădină cu verdeață, dar și într-un spațiu amenajat în interiorul restaurantului. Un tobogan, o piscină, un leagăn, o trambulină, o masă de joacă și alte instalații sunt în grădina din acest spațiu dedicat celor mici.

 

Sector 5

Restaurantul are un întreg etaj doar pentru copii, cu diverse spații de joacă și mult loc pentru activități. Locul este dotat cu labirinturi, cu jucării de plus, mini bucătarie, tablă de desenat și multe alte joculețe pentru cei mici. Se plătește o taxă pentru acces 3h la spațiul de joacă, unde se pot organiza și petreceri pentru copii. Au meniuri speciale pentru copii, precum si o terasă foarte frumoasă si cochetă.

Beraria Germană este locul în care preparatele gustoase sunt acompaniate de celebra bere la metru. Câteodată la grădina de vară de 300 de locuri vei putea asculta muzică de fanfară în timp ce copiii mici se bucură de un mic loc de joacă amenajat pe terasă.

 

Sector 6

La Weiss Beer Garden locul de joacă se mută pe terasă în timpul verii, iar iarna este amenajat în interiorul restaurantului. Pe terasă cei mici se pot bucura de: trambulină cu bile, balansoar, leagăn, mini topogan din plastic, popice, mingiuțe, măsuțe și scaune pentru copii, în timp ce părinții pot sta la masa in apropiere. Au și meniuri speciale pentru copii.

La etajul 2 este amenajat un spațiu de joacă foarte frumos cu mini piscină cu bile, masă de fusball, mingi, balansoar și jucării din pluș. Aici cei mici se pot bucura de activități educative și creative, supravegheați de un animator, în timp ce părinții pot servi masa.

Restaurantul La Bordei din zona Militari are loc de joacă pentru copii deschis pentru petreceri, aniversări, închiriere sală evenimente. Locul de joacă de 110 mp comunică cu ceainăria, locul de relaxare pentru părinți. Este prevăzut pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 13 ani şi are o capacitate maximă de 40 copii. Este dotat cu 2 topogane, 1 piscină cu bile, 1 traseu, jucării adecvate vârstelor, televizor, mochetă, opritoare prize și toate cele necesare pentru siguranță celor mici.

 

De asemenea, dacă știți sau ați fost într-un restaurant cu loc de joacă pentru copii în care atmosfera a fost plăcută atât pentru părinți, cât și pentru copii, nu ezitați să ne semnalați. Așteptăm cu drag sugestiile voastre.