Locuri de joacă pentru copii în interior – sector 1
None

Indiferent de vremea de afară, dacă micuțul tău are chef de joacă în alte spații decât în casă, puteți alege locuri de joacă pentru copii în interior. Mai ales că multe dintre aceste locuri de joacă pentru copii sunt perfecte și pentru petreceri aniversare, dar și spații de relaxare pentru părinți.

Orășelul Cunoașterii

Este destinat copiilor de la 2 la 99 de ani, împărțit pe 8 zone de interes - joc cu apă, energie electrică, magneţi, jocuri optice şi senzoriale, echilibru şi angrenaje de roţi dinţate.

Spaţiul Orăşelului cuprinde o suprafaţă în care sunt desfăşurate toate punctele de joacă şi experimente, un spaţiu de petrecere, spaţiu de relaxare pentru adulţi, un spaţiu dedicat atelierelor, un spaţiu de vânzare a suvenirurilor şi jocurilor.

Adresa: Strada Pajurei, nr. 39A

Website: www.oraselulcunoasterii.ro

 

Gymboland

Situat în incinta Promenada Mall, este recomandat copiilor între 3 și 11 ani. Cei mici pot încerca labirinturile, topoganele, piscinele cu bile și jocurile electronice. De asemenea, aici își pot serba ziua de naștere în mod magic, alături de personajele din poveștile preferate.

Adresa: În incinta Promenada Mall, Calea Floreasca 246B.

Website: www.gymboland.ro

 

Mayaricii

Este o locație perfectă pentru petreceri aniversare. În timp ce copiii sunt supravegheaţi în spaţiul de joacă alături de personajul preferat, părinţii sunt relaxaţi şi răsfăţaţi în lounge sau pe terasă cu băuturi delicioase, calde sau reci, de la barul şi muzică de calitate.

Adresa: Strada Stoica Ludescu nr. 59C

Website: www.mayaricii.ro

 

Lemon Tree

Destinat petrecerilor ieșite din tipar. O casă adevărată, cu şeminee vechi şi parfum de epocă: un salon spaţios pentru părinţi şi două saloane mari pentru copii în care cei mici se pot întâlni cu personajele de basm preferate, se pot bucură de spectacole pentru copii (circ, magie, teatru) şi chiar îşi pot pune imaginaţia la încercare cu un party-atelier de la care fiecare copil pleacă acasă cu o creaţie proprie.

Adresa: Strada General Mathias Berthelot nr. 55

 

Peekaboo

Este un loc de joacă şi petreceri recomandat pentru copii cu vârste între 1 şi 12 ani.

Pentru copii este un spaţiu de joacă sigur, curat, cu jucării fel de fel: piscine cu bile, structură pe două nivele cu tobogane şi tunele, trambulină, panou de baschet şi fotbal, căsuţă, castel gonflabil, bucătărie pentru micile gospodine, mingi elastice, masă de airhockey, X-Box Kinect.

Pentru părinţi există un separeu dedicat, de unde îşi pot supraveghea copii şi unde pot servi o cafea sau un suc, cu acces wi-fi gratuit.

Adresa: Strada Durău nr. 115

Website: www.peekaboo.ro

 

Așii Veseliei

Te aşteaptă cu jucării de tot felul, atât în sala special amenajată pentru astfel de evenimente, cât şi în curte, unde copiii se pot juca într-un ansamblu de lemn sigur, interesant şi provocator.

Părinţii pot să se joace alături de copii, sau să stea de vorbă şi să se relaxeze în una din camerele special pregătite pentru ei. Poți alege ca micuții să petreacă alături de Tinkerbell şi Peter Pan, Minnie şi Micky, Ştefania şi Sportacus, piraţi şi prinţese, care se vor juca cu copiii, vor face face-painting şi baloane în tot felul de forme, să cânte la tobe sau să participe la un laborator de magie cu gheață carbonică.

Adresa: Strada Intrarea Gădinți nr. 3

Website: www.facebook.com/AsiiVeseliei/

 

House of Bounce

Este un parc de trambuline indoor din Bucureşti, cu peste 1.000 m2 de distracţie! Aici găsiți trambuline, sărituri Xtreme pe pereţi, dodgeball, loc de joacă pentru copii. Este un spațiu pentru părinți și copii activi.

Adresa: Bulevardul Chișinău, nr. 1

Website: houseofbounce.ro

 

GoKidsGo

Este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Zona Jungle Area/Solar System se adresează copiilor între 2 şi 7 ani, unde îi așteaptă programe magice şi personaje minunate.

Zona Disco/Play se adresează în general copiilor între 8 şi 14 ani, unde au parte de Air-Hockey de ultima generaţie, Playstation 3, WII, Karaoke şi multă distracţie!

Adresa: Strada Postelnicului, nr. 12

Website: gokidsgo.ro

 

Bibilindo club&party

Aici pe cei mici îi așteaptă un castel al cavalerilor şi al domniţelor, trambulină, tobogane, leagăne, balansoare, topaitoare, dar şi multe, multe jucării. Copii pot colora, picta, cânta şi dansa.

Adresa: Strada Subcetate, nr. 41 (vis-a- vis de Piața 16 Februarie și Parc Bazilescu)

Website: www.bibilindo.ro

 

Kid’s Adventure

Este un spaţiu creat special pentru copii, dar unde au şi părinţii un loc separat.

Kid’s Adventure este considerat printre cele mai moderne şi dotate locuri de joacă şi evenimente din Bucureşti, având un design cu adevărat magic, unde cei mici se întâlnesc cu personajele lor preferate. Personalul de supraveghere este selectat dintre profesioniştii cu studii speciale în educaţia şi dezvoltarea copiilor, oferind abilităţi sociale, responsabilitate şi siguranţă.

Există și un spaţiul amenajat pentru părinți, care este dotat cu mobiler modern şi comod, aparate A/C, instalaţii sistem „Dolby Surround”, TV System „Home Cinema”, internet WI-FI.

Salonul adulţilor este despărţit de sala copiilor printr-un paravan cu geamuri speciale, părinţii având posibilitatea să îşi privească copiii jucându-se nestingheriţi,ei fiind feriţi de privirile curioase ale celor mici.

Adresa: Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 48

Website: www.kidsadventure.ro

 

Kiddo Play Academy

Creat pentru copiii cu vârste între 2 şi 13 ani, cei mici îşi pot dezvolta abilităţile, talentele şi cunoaşterea exact aşa cum le place lor – prin joacă şi experienţe. În plus, aici puteți organiza cele mai reuşite petreceri aniversare, cu tematici, costume şi activităţi personalizate.

Adresa: Șoseaua București-Ploiești, nr. 44 C (în incinta Mall Băneasa, Galeria Mobexpert)

Website: www.kiddo.ro

 

Balonul Copiilor

O lume de poveşti pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, dar şi bună dispoziţie pt părinţi şi bunici. Are în componentă 8 jocuri gonflabile (tobogane, cursa cu obstacole, saltele de sărituri, saltea cu bile etc) şi 6 jocuri electronice (fotbal pe masă, 2 hockei pe masă, box, flipper şi rechinii jucăuşi).

Adresa: Șoseaua Nordului, lângă lacul Herăstrău

Website: www.balonulcopiilor.ro

 

Alege spațiul de joacă din sectorul tău:

Locuri de joacă pentru copii în interior – sector 2

Locuri de joacă pentru copii în interior – sector 3

Locuri de joacă pentru copii în interior – sector 4

Locuri de joacă pentru copii în interior – sector 5

Locuri de joacă pentru copii în interior – sector 6