Ghidul Recreativo al Bunei Dispozitii 22 – 23 iulie
None

Recreativo iti aduce mai aproape activitati educative si distractive pentru copii si parinti. Spiridusii nostri au selectat cele mai frumoase activitati de weekend pentru copii si le-au inclus pe toate in agenda completa de weekend: Ghidul Recreativo al Bunei Dispozitii.

Sambata

Teatru si Film

Teatrul din Podul Meu ii invita pe cei mici de la ora 11.30, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, la un atelier de lectura interactiva dedicat „Micului print” si pregatit de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga.

Cei mici si cei mari sunt invitati sa petreaca timp de calitate impreuna la spectacolul „Jack si vrejul de fasole”, in Orasul cu Chef de Viata - Beraria H. Intrarea este libera, iar rezervarea locurilor este recomandata!

Ateliere si cursuri

Petreceti o dupa amiaza racoroasa in curtea Clubului IGLOO, unde sunteti asteptati cu o oferta incantatoare de ateliere pentru intreaga familie, dar mai ales pentru copii.

La atelierul „I Can Be an Aviator”, cei mici exploreaza zborul pasarilor si observa cum se pot ridica lucruri in aer cu ajutorul caldurii. Descopera apoi cum functioneaza elicea unui elicopter si ce o face sa ridice aparatul de la sol si construiesc chiar si un avion!

Evenimente

A noua editie a „Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition” va fi, si in 2017, cel mai impresionant show aerian al Romaniei. Evenimentul, care a adunat nu mai putin de 150.000 de oameni la editia precedenta, va avea loc sambata, 22 iulie 2017, pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa–Aurel Vlaicu.

Asociatia Pasi Spre Arta are placerea sa va prezinte casele din Bucuresti in care au locuit artistii din perioada moderna, parte din ele case muzeu, case atelier sau case apartinand colectionarilor.

Duminica

Teatru si Film

Vino sa afli ce cuprinde „Traista magica a vrăjitoarei”.  Atat copiii, cat si parintii, vor avea parte de o experienta cu adevarat diferita si speciala intr-un spectacol in aer liber in Gradina TVR.

E sarbatoare-n curtea scolii, asa ca sunteti asteptati la „Maratonul de Teatru - Povestiri din Curtea Școlii”, un spectacol pus in scena cu prilejul implinirii unui an de zile de la initierea proiectului de educatie prin teatru Povestiri din curtea scolii.

Teatrul din Podul Meu vine in Podul lui Sfredelus cu o Premiera nou-nouta, pentru copii intre 1 si 3 ani.

Evenimente

Asociatia C.S. „Feel&Dance”, in colaborare cu Primaria Sector 4 va invita in fiecare Duminica intre orele 17.00-19.30, in perioada 28 Mai - 1 Octombrie, in PARCUL „LUMEA COPIILOR” (in spatele Palatului Copiilor), la Foisorul JAPONEZ alternand saptamanal cu Foisorul FANFARA.

V for Verde Local Market va asteapta la o intalnire cu fermieri si producatori locali, cu bunatati produse responsabil care sa ne bucure prin prospetime.

 

Daca planuiesti momente de relaxare alaturi de prieteni sau familie la un restaurant, gasesti lista completa a restaurantelor cu spatii de joaca pentru copii. De asemenea, iti venim in ajutor si cu lista locurilor de joaca pentru clipe de distractie de neuitat.


Daca vrei sa primesti regulat ghidul pentru weekend plus alte activitati interesante te rugam sa ne trimiti adresa ta de e-mail pe cristi@recreativo.ro impreuna cu varsta micutilor tai. Trimite link-ul de mai jos si prietenilor care crezi ca ar putea beneficia de aceasta informatie:

Sa aveti un weekend vesel si plin de iubire!