Targuri de Martisor 2019
None

Dacă îți dorești cadouri de mărțișor creative pentru tine și cei dragi, atunci o vizită la diferitele târguri de mărțișor este cea mai bună opțiune. Noi ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase târguri care anunță primăvara:

 

Povestea mărțișorului capătă o droaie de chipuri. Cu creativitate, imaginație și umor, artiști plastici, meșteri țărani și studenți vă așteaptă între 27 februarie și 3 martie, să le admirați și să le cumpărați mărțișoarele, la Târgul Mărțișorului de la Muzeul Național al Țăranului Român.

Durata târgului: 27 februarie – 3 martie, între orele 10:00 - 18:00

Locație: curtea interioară a Muzeul Național al Țăranului Român, sala Acvariu, holul de intrare spre Studioul Horia Bernea, Sala Foaier.

Preț: 4 lei - preț întreg, 2 lei - preț redus (elevi, studenți, pensionari)

 

Vei găsi un târg plin de mărțişoare lucrate manual de către unii dintre cei mai talentați artişti romȃni, ȋntr-o diversitate de stiluri. Mii de mărțişoare deosebite, realizate de 55 dintre cei mai talentaţi creatori şi artizani români. Ateliere de personalizat mărțişoare, 13 ateliere haioase și educative unde cei mici se vor distra şi îşi vor folosi abilitaţile creative, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților. Zonă de restaurant. Tombolă cu premii.

Durata târgului: 23 - 24 februarie, între orele 10:00 - 19:00

Locație: Casa Universitarilor Bucureşti

Preț: 8 lei persoană. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

 

Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ în care faceţi cunoştinţă cu spuma noilor makeri români. Shopping alternativ cu peste 90 de creatori români. Brunch & Coffee de weekend. Quiche-uri reinventate, deserturi fără zahăr și băuturi din ingrediente naturale. Muzică bună, cadouri surpriză, stat la poveşti şi tot ce mai trebuie pentru un weekend memorabil.

Durata târgului: 23 - 24 februarie, între orele 10:00 - 18:00

Locație: Impact Hub Bucharest

Preț: 10 lei

 

  • Expo Marțișor Unirea

Întâmpină cel mai frumos anotimp al anului cu multă bucurie şi cu mărţişoare superbe! Vino la Expo Mărţişor şi descoperă o mare varietate de mărţişoare şi multe alte idei de cadouri (dulciuri, flori, bijuterii etc.), pe care să le oferi celor dragi! Te aşteptăm cu drag şi voie bună în ambientul cald şi familiar al Centrului Comercial Unirea din Bucureşti, la etajul 4, în zona de Food Court, în perioada 15 februarie-10 martie!

Durata târgului: 15 februarie 10 martie

Locație: etaj 4, Unirea Shopping City

Preț: Intrarea este liberă

 

  • Târg de Mărțișor in Parcul IOR

Pe lângă mărțișoare, aici vom găsi produse tradiționale, plăcinte, prăjituri de casă, produse apicole, dulcețuri și multe altele

Durata târgului: 1 - 3 martie, între orele 10:00 - 20:00

Locație: Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), Biserica Maramureșeană

Preț: Intrare liberă.

 

O zi care unește și Sărbătoarea Româneasca a Iubirii – Dragobetele, cât și tradiționalul Mărțișor.

Aducem în atenția ta creatori de produse handmade unice precum: accesorii, broșe, bijuterii, tablouri, decorațiuni, hăinuțe, pe care le poți oferi în dar ființei iubite și persoanelor dragi.

Durata târgului: 24 februarie, între orele 12:30 - 19:30

Locație: The Vintage Pub, Strada Smârdan nr 43

Preț: Intrare liberă.