Hai afara, Hai la joaca

"Hai afara, hai la joaca" este locul in care va reamintiti ce minunat e sa iti petreci timpul afara, in natura! Este comunitate a oamenilor ce iubesc conectarea, explorarea, experimentarea in mijlocul naturii, in orice anotimp, pe orice vreme! “Hai afara, hai la joaca!” este initiatorul evenimentului “Exploratorii naturii – atelier de joaca pentru copii intre 3-6 ani”, locul in care copii si parinti (uneori) isi lasa copilul (interior) sa zburde, sa descopere, sa exploreze, sa coopereze cu alti copii, sa capete autonomie, sa asculte, sa se imprieteneasca cu altii partenerii de joaca si cu natura! Mai exact sunt 2 ORE petrecute in padure, INDIFERENT de VREME pentru ca noi credem cu tarie ca orice vreme devine prietenoasa daca ai hainele potrivite. Atelierul are o structura similara in fiecare intalnire, “umpluta” cu activitati diverse pentru a mentine curiozitatea treaza. E o combinatie intre momente statice si momente dinamice, JOCURI, CANTECE, POVESTI si ACTIVITATI ce-si propun dezvoltarea abilitatilor firesti varstei lor.

Padurea Baneasa

Lista Activitati

Hai afara, Hai la joaca va ofera:

50 RON

Atelier de joaca in natura pentru copii de 3-7 ani


0 voturi
Read more

50 RON

Atelier de joaca in natura pentru copii de 3-7 ani


0 voturi
Read more

Hai afara, Hai la joaca

Comunitate a oamenilor ce iubesc conectarea, explorarea, experimentarea in mijlocul naturii, in orice anotimp, pe orice vreme!

Ai intrebari?
Suntem aici sa te ajutam!
cristi@recreativo.ro
Cu ce te ajuta Recreativo
Mai mult timp liber

Cu Recreativo nu mai pierzi timpul căutând! Ți-am selectat o mulțime de activități pe placul tău și al familiei tale!


Activități la prețuri speciale

Recreativo ți-a pregătit cele mai eficiente oferte la activitățile partenerilor săi! Să oferim zâmbete întregii familii este ceea ce ne dorim!


Plasa ta de siguranță

Înainte de a fi disponibile, spiridușii Recreativo au verificat și testat toate activitățile pentru ca tu și cei dragi ție să fiți în siguranță! Distracție plăcută!


x

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu activitatile noastre!

Continua